Zonbescherming kan natuurlijk niet als stap ontbreken in Your Daily Skin Routine. Met een SPF geef jij jouw huid een goede bescherming tegen uva- en uvb-straling, blauw licht en vrije radicalen. Door de verschillende texturen en formules is er voor ieder een geschikt IMAGE Skincare SPF-product.

 

Om onze SPF-producten extra in het zonnetje te zetten pakken we deze zomer extra uit met The Power of Protection! T/m 18 juni krijg jij een uitzonderlijke korting van 15% op alle onderstaande SPF-producten op onze webshop. 

Wist jij dat de bekende PREVENTION+ lijn is uitgebreid met drie innovatieve producten? 

 

Met het PREVENTION+ Sun Serum SPF 30 (tinted) heb je niet alleen een voedend serum in handen, maar ook direct zonbescherming. De lichte textuur maakt het ideaal om tussendoor bij te smeren en zo altijd goed beschermd de zon in te gaan. Er is een transparante versie beschikbaar en eentje met een lichte teint, om lichtere huidskleuren een teint te geven. 

De PREVENTION+ Clear Solar Gel SPF 30 is een transparante gel die ideaal is om als basis onder je make-up aan te brengen, of gedurende de dag. Ook deze gel is zeer lichtgewicht in textuur, waardoor het licht aanvoelt op de huid en een ideale combinatie is met make-up, of andere skincare producten.