Bestellen en Betalen

Bestelling via onze website

Je kunt eenvoudig een bestelling plaatsen via onze website, zowel als geregistreerde als niet-geregistreerde klant. Nadat je een bestelling hebt afgerond ontvang je van ons direct een bevestigingsmail met daarin een overzicht van de bestelde producten.

 

De bestelling is verzonden

Zodra je bestelling door ons is verwerkt en verzonden ontvang je een e-mail met daarin een bevestiging van de verzending.

 

Vertrouwd betalen

De betaalmogelijkheden die Royal Skin aanbiedt zijn: IDEAL.

IDEAL
Met IDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van je eigen bank. IDEAL is namelijk een directe online overboeking van je bankrekening naar de bankrekening van Royal Skin. Bij het gebruikmaken van IDEAL hoef je niet te registreren, dat gaat automatisch. Wel moet je jouw bank selecteren. Het is veilig want je betaalt in de omgeving van je bank. Ook is het gemakkelijk omdat alle betaalgegevens voor je worden ingevuld. Je weet direct of de betaling geslaagd is. De IDEAL-betaling is meteen zichtbaar op je rekeningoverzicht en dus houd je overzicht en controle op je eigen saldo.